Коледен турнир по ушу и тайчи за начинаещи „Кунг Фу Панда“ и Коледен турнир по ушу на УСШ-Русе

На 17.12.23 се проведе Коледен турнир по ушу и тайчи за начинаещи „Кунг Фу Панда“ и Коледен турнир по ушу на децата от Ученическа спортна школа УСШ Русе. Съвместно със СК Калагия и Клуб по ушу§тайчи към ОМД Русе. В залата на Общински младежки дом, Русе.

Празник от вдъхновение, вълнение, творчество! Обучение в нови интересни области/ сфери/ аспекти/ на спорта-изкуство УШУ, изключителна подкрепа и съпричастност на родителите!

Мощната подкрепа на най-старшите воини-калагийци!

Всички заедно създадоха атмосфера на взаимно уважение, прецизен протокол, окуражиха и стимулираха изявата на начинаещите, за да се почувстват като в едно голямо хармонично семейство!

Това беше традиционният Коледен турнир по ушу и тайчи за начинаещи „Кунг Фу Панда“ и Коледен турнир по ушу

на децата от Ученическа спортна школа УСШ Русе,

който завърши с блестяща демонстрация на младите майстори- дебютанти съдии, стажант съдии и на малките асистенти на съдиите и организаторите.Това беше поздрав за всички -състезатели, родители, приятели, почитатели. И много специален поздрав за своите „вдъхновители“ – най-старшите воини-калагийци, които също традиционно и специално се включват активно, пристигайки от различни места и посоки от България и чужбина: Дзиаци Ванг, европейски вицешампион, студент в Нидерландия, Михаела Манолова, европейски вицешампион и Лучия Саркисян, европейски медалист, Главен съдия на турнира. Всички те са и многократни републикански шампиони.

След многобройните медали, спечелени на Държавното първенство в Пловдив от дебютантите от СК Калагия, клуба по ушу и тайчи към Общински младежки дом Русе и от групите по ушу от УСШ , Ученическа спортна школа Русе, вече заслужиха поверяване на важни нови задачи и развитие с нова перспектива, което защитиха впечатляващо добре! И блестящо потвърдиха Истината и Мъдростта на древните традиции на Пътя на Воина! Смисъла и съдържанието на традиционната школа Калагия.

Награди и Грамоти за постиженията на всички осигуриха УСШ Русе, ОМД Русе и СК Калагия.

Коледни вкусни изненади от родителите, СК Калагия и много специално от китайския ресторант „Бамбук“.

На всички пожелаваме весели празници!

Напред към нови благородни успехи!